کوکی بارک نوعی دسر برای تولد
مواد لازم
 آرد   ۳۹۰ گرم
 کره   ۲۲۷ گرم
 شکر   ۲۰۰ گرم
 تخم مرغ   ۳ عدد
 جوش شیرین   ۱ قاشق چایخوری
 نمک   ۱ ۲ قاشق چایخوری
 وانیل   ۲ قاشق چایخوری
دستور تهیه
     ️آرد، نمک و جوش شیرین را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید 
     ️در ظرف دیگری کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکر کاملا در کره حل شود 
     ️تخم مرغها و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مایه یکنواختی حاصل شود 
     ️مواد خشک را به مایه فوق اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید 
     ️خمیر را در نایلون گذاشته و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید 
     ️فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید  سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید 
     ️روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و به کمک وردنه خمیر را روی آن پهن کنید تا ضخامت خمیر به ۱ سانتیمتر برسد 
     ️خمیر را به شکل دلخواه قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید 
     ️ ۱۰ ۸ دقیقه صبر کنید تا بیسکوییتها بپزند، سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند 
     ️ روی بیسکوییتها را با شکلات ذوب شده و اسمارتیز تزیین کنید   
 
						













 
 
یک دیدگاه