یخ چای سبز زنجبیل نعناع عسل
مواد لازم
️ ۶ پیمانه آب
️ ۱ ۴ پیمانه زنجبیل
️ ۳ تا ۶ عدد چای سبز کیسه ای
️ نصف پیمانه برگ نعناع
️ ۱ ۳پیمانه عسل
️ ۱ عدد لیموترش
طرز تهیه ️
درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن انداخته و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد
چای را از صافی عبور دهید عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید
برای سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید
یک دیدگاه