سس سنتی گوجه
مواد لازم؟
️یک فنجان روغن زیتون(۱۵۰گرم)
️یک کیلوگرم گوجه فرنگی رسیده همراه با پیاز برای طعم دار شدن
طرز تهیه؟
گوجه را به قسمت های کوچکی تقسیم کنید و در کاسه بگذارید یک فنجان روغن در یک ماهیتابه برای سرخ کردن اضافه کنید، تکه های کوچک گوجه ی رسیده را مخلوط کرده آنهارا با شعله ی کم بپزید آن را با یک چنگال یا قاشق همزن مخلوط کنید، اگر میخواهید پیاز هم به سس اضافه کنید باید همزمان با ریختن روغن در حالیکه مواد در حال سرخ شدن هستن آن را نیز اضافه کنید
محصول بدست آمده به مدت سه روز میتواند نگه داری شود، هرچند ما به شما توصیه میکنیم که این سس را به محض درست کردن استفاده کنید که از فواید و تازگی آن لذت ببرید
یک دیدگاه