سس قارچ
مواد لازم ️
۱۰۰ گرم قارچ خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک
فلفل ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ پیمانه
شیر پرچرب یا خامه ۱ق ق
غذاخوری سرکه سیب
روش تهیه
برای تهیه سس قارچ، ابتدا قارچ ها را در یک قابلمه بریزید نمک و فلفل و کره را به آنها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کره آب شود
آرد و شیر را در یک کاسه طرز تهیه انواع سس با هم مخلوط کنید و هنگامی که قارچ ها طلایی شدند، مخلوط را در حالی که هم میزنید، به آرامی به محتوای قابلمه اضافه کنید
به مدت ۱۰ دقیقه سس قارچ را حرارت دهید و در این مدت هرچند وقت یکبار آن را هم بزنید
یک دیدگاه