سوخاری بدون پودر
این نوع مرغ سوخاری بدون ذرهای پودر سوخاری و بدون تخم مرغ درست میشه سینه مرغ رو خلالی برش دادم ، می تونید توی هر چیزی که دوست دارین بخوابونید من از آبلیمو و نمک و زعفرون دم کرده استفاده کردم به مقدار زیادی آرد احتیاج داریم آرد رو باید مزه دار کنیم پودر سیر و زنجبیل و آویشن و ادویه ی دلخواه کمی نمک و اگه خواستین تند بشه فلفل قرمز ابتدا مرغها رو توی مواد دلخواه مزه دار می کنیم یک ظرف آب سرد همراه یخ میزاریم کنار دستمون فیله های مزه دار شده رو تو آرد میزنیم وقتی که مواد خشکمون همه جای مرغ رو پوشوند فیله رو داخل آبسرد میزنیم و دوباره داخل مواد آردیمون میزنیم تا همه ی مرغ ها آردی بشه مرغ رو توی آرد میغلطونیم مجدداً مرغ داخل آب میزنیم و مجددا داخل مخلوط آردی میزنیم و خوب توآرد می غلطونیم و با کف دستمون فشار میدیم و دوباره تو آرد میزنیم تابه اصطلاح پولکی بشه و مرغها رو بعد از این مراحل بلافاصله داخل روغنی که داغ شده میزاریم تا سرخ بشه (اگه بذارید بمونه و بعد سرخ کنید پولکهای روش کم میشه) و بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه قرار بدید تا روغنش گرفته بشه
یک دیدگاه