فرنی بستنی
بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غ سر خالی
نشاسته ذرت ۷ ق غ
شیر ۳ لیوان
وانیل نوک ق چ
گلاب ۲ ق غ
شکر ۱۱ ق غ
طرز تهیه
شیر و شکر و نشاسته و بستنی رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه عین فرنی و بعد از روی حرارت بردارید و بهش گلاب و وانیل و خامه و ژلاتین (ک داخل کمی شیر ب روش بنماری حل کردید) اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه و داخل قالب چرب شده بریزید و بذارید یخچال تا سفت بشه
یک دیدگاه