کرم پنیر و قهوه
طرزتهیه
یک لیتر شیر و یک پیمانه شکر را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا شکرحل وشیربه جوش آید
دراین حین ۲ق س +۵ ق چ پودر ژلاتین را روی ۱ ۲پیمانه آب جوش بریزید و به طریق بن ماری ژلاتین راحل کرده تا کاملا شفاف شود
شیر که بجوش آمد کمی وانیل افزوده ازروی حرارت بردارید،کمی از شیر داخل ظرف ژلاتین ریخته هم زده سپس تمام انرا داخل ظرف شیر بریزید وخوب هم بزنیدتا ژلاتین در شیر حل شود
سپس۱۵۰گرم خامه صبحانه+۱۵۰گرم پنیرخامه ای بی نمک را به مایه شیر اضافه و کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود
اکنون مایه را ۳قسمت کرده،بیشترین قسمت را برای سفید و به یک قسمت ۳ق س قهوه غلیظ دم کرده و به قسمت دیگر ۱ ق س (یا بیشتر)پودر نسکافه اضافه کرده و هم بزنید
قسمت سفید را درقالب مورد نظر ریخته در فریزر گذاشته تا زود ببندد ولی یخ نزد سپس به ترتیب دو قسمت دیگر را بعد ازبستن قسمت پیشین روی آن ریخته و در آخر قالب را ۵ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد
یک دیدگاه