مرغ سوخاری خوشمزه
موادلازم
ران یا سینه مرغ به مقدار لازم
آردسوخاری
تخم مرغ دوعدد
آرد سفید ۱ و نیم پیمانه
نمک فلفل قرمز پودر پاپریکا فلفل سیاه
پودر سیرپودر کرفس پودر نعناپودر ریحان پودر پیاز
ابتدا مرغتونو با کمی نمک و زعفران غلیظ و فلفل مزه دار کنین ترجیحا ازشب قبل یا اگه از ران مرغ استفاده میکنین با مقداری نمک و فلفل و آبلیمو و پیاز بذاربن تا نیم پز شه بعد از سرد شدن کامل کارو شروع میکنیم ؛ اگر ازسینه ی مرغ استفاده میکنین دیگه نیازی به آبپز شدن نداره خب سه تا ظرف گود انتخاب کنین داخل یکی دوعدد تخم مرغو خوب بزنین
داخل ظرف دیگه آرد و ادویه هایی ک گفتمو باهم مخلوط کنین و ظرف بعدی هم آرد سوخاری
تکه های مرغو به ترتیب داخل آرد معمولی و سپس داخل تخم مرغ مجدد آرد دوباره تخم مرغ و نهایتا آرد سوخاری می غلطونیم و روی یه سینی میچینیم یه ساعتی میذاریم داخل یخچال تا منسجم بشه بعد با حرارت متوسط روبه پایین سرخشون میکنیم هر تکه حدود پنج دقیقه پختش زمان میبره درحین پختم حرارتو بالا و پایین ببرین تا روغن خیلی داغ یا خیلی سرد نشه
نوش جان
یک دیدگاه