یخ چای سبز زنجبیل نعناع عسل
مواد لازم
 ️ ۶ پیمانه آب
 ️ ۱ ۴ پیمانه زنجبیل
 ️ ۳ تا ۶ عدد چای سبز کیسه ای
 ️ نصف پیمانه برگ نعناع
 ️ ۱ ۳پیمانه عسل
 ️ ۱ عدد لیموترش
طرز تهیه ️
 درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید  روی حرارت بگذارید تا بجوشد  سپس از روی حرارت برداشته، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن انداخته و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد 
 چای را از صافی عبور دهید  عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید 
 برای سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید  
 
						













 
 
یک دیدگاه