شیرینی اسفناجی
مواد لازم برای ۶ نفر
۴لیوان شیر
۲ق چای خوری وانیل
۲استکان آب
۱۵ برگ اسفناج
۱۰ق غذاخوری شکر
۶ق غذاخوری آرد سمولینا
۷۱ق غذاخوری نشاسته
مواد لازم برای شیرینی
۲لیوان شیر
۳ق غذاخوری آرد
۱ق غذاخوری کاکائو
۵ق غذاخوری شکر
۵۰گرم شکلات تخته ای
مواد لازم برای تزیین
فیله پسته یا پسته خرد شده
تکه های میوه به دلخواه
طرز تهیه
برگهای اسفناج را با کمی آب گرم در غذاساز پوره کنید و در قابلمه بریزید آرد سمولینا،شکر،نشاسته،وانیل و شیر را هم در آن ریخته و روی شعله متوسط بپزید تا غلیظ شود
یک قالب را نمناک کرده و مخلوط آماده شده را در آن بریزید وقتی خنک شد در یخچال به مدت یک ساعت بگذارید بماند
برای روی آن هم،شیر و کاکائو و آرد و شکر را مخلوط کرده و روی شعله متوسط پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود سپس شکلات تخته ای را در آن بریزید و هم بزنید تا ذوب شود
آنگاه روی شیرینی درون یخچال بریزید و دوباره چند ساعت بگذارید در یخچال بماند آنگاه برش زده و در ظروف سرو گذاشته و به دلخواه تزئین نمایید
یک دیدگاه