مسقطی
باسلام، عصر جمعه تون به خیر
مونا هستم سرآشپز بین المللی گروه آشپزی
با دستور پخت مسقطی در خدمتتون هستم
نشاسته نصف پیمانه
اب۷پیمانه
روغن نصف پیمانه
شکر ۲پیمانه
گلاب۵ق غ
خلال بادوم
خلال پسته
زعفران دم کرده
ب میزان لازم
اب و نشاسته و شکر و روغن و قاطی میکنی میزاری رو گاز دوساعت هر نیم ساعت ی هممیزنی بعدش کم میکنی دم کن میزاری نیم ساعت بعد زعفران گلاب و خلال بادوم و پسته رو اصاف میکنی و ده دقیقه پخت امادس
اگه مشکلی بود در گروه بپرسید
اولین و بزرگترین کانال رویدادمحور آشپزی در ایران
ارسال هنرنمایی های شما
یک دیدگاه