کوکوی دو رنگ
 ️سیب زمینی نیم کیلو 
 ️سبزی کوکو  ۲۵۰ گرم
 ️تخم مرغ ۶ عدد
 ️آرد گندم  ۲ ق غ
 ️نمک و فلفل و زردچوبه  بمیزان کافی
 ️روغن به میزان کافی
 سیبزمینی های خام را پوست کنده و با رنده ریز رنده میکنیم البته با زمینی های پخته هم میتونید درست کنید من با خامش پختم بعد با ۴ عدد تخممرغ ، نمک و فلفل زردچوبه مخلوط می کنیم مواد را نصف کرده در اینجا من از ماهیتابه دو طرفه استفاده کردم مقداری 
روغن داخل تابه میریزیم و روی آن را با قاشق صاف میکنیم سپس سبزی کوکو را با آرد گندم و ۲ عدد تخممرغ ، نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری گردو ریز شده و زرشک مخلوط میکنیم و روی سیبزمینیها میریزیم و با پشت قاشق کاملا صاف میکنیم و در مراحل آخر باقی مایه سیب زمینی را روش میریزیم و خوب با قاشق صافش میکنیم 
در تابه را می گذاریم وقتی یک طرف کوکو سرخ شد بر می گردانیم و طرف دیگر را هم سرخ میکنیم 
 نکته برای هضم بهتر غذا حتما از گوجه فرنگی استفاده کنین
 
						













 
 
یک دیدگاه