آبگوشت بادمجان کشک
آبگوشت بادمجان و کشک یکی از غذاهای سنتی کرمان به شمار میرود که طرفداران زیادی هم دارد ترکیبات اصلی این غذا را کشک ساییده، گوشت قرمز، نخود، لوبیا سفید، سیب زمینی، پیاز، بادمجان، چغندر، خیار به همراه نمک، زردچوبه و فلفل تشکیل میدهد به طور کلی مدت زمان تهیهی آبگوشت بادمجان و کشک طولانی است، چرا که باید نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید شاید روند طبخ آن مشکل باشد، اما مطمئنا ارزشش را خواهد داشت حتی اگر مشکل چاقی و چربی خون دارید، باز هم میتوانید با استفاده از گوشت بدون چربی از تهیه و سرو این غذای خوشمزه لذت ببرید
یک دیدگاه