آش گندم
موادلازم
گندم یک و نیم پیمانه (هرپیمانه ۱۷۰گرم)
اسفناج خرد کرده ۳۵۰ گرم
نخود یک دوم پیمانه
عدس یک دوم پیمانه
لوبیا چیتی یک پیمانه
پیاز دو عدد بزرگ
زردچوبه یک ق غ
فلفل سیاه یک ق چ
نمک به مقدار لازم
آب به میزان کافی
روش تهیه
حبوبات رو آبکش کرده و هر کدام رو جداگانه بپزید
پیاز رو خلالی نازک خرد و سرخ کنید و در آخر بهش زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدید
در دیگ مناسب آش به اندازه کافی آب بریزید و گندم رو اضافه کنید ، زیر دیگ ابتدا زیاد باشه تا جوش بیاد سپس حرارت رو ملایم تا زمانی که گندم نیم پز بشه سپس استاک گوشت ، لوبیا و نخود رو اضافه کنید نیم ساعت آخر پخت عدس ، اسفناج، نمک ، دو سوم از پیاز داغ رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آش جا بیفته و هرازگاهی هم بزنید که ته نگیره و اگر دیدید آشتون سفت شده میتونید بهش آب جوش اضافه کنید
یک دیدگاه