غذاهای محلی یاسوج
شله شیری یا همان شیربرنج در بسیاری از شهرهای کشورمان جزو غذاهای سنتی محسوب میشود غذای سبک و سادهای که به عنوان یکی از سالمترین وعدههای غذایی، سفره مردم یاسوج را مزین کرده است، البته در بعضی از شهرها شیربرنج به عنوان دسر نیز سرو میشود اما در خصوص شهری که دامداری پیشه مردمانش بوده، این غذا یکی از اصلیترین غذاهای محلی یاسوج به شمار میرود و روش پخت آن بسیار ساده است به این صورت که در وهله اول برنج به مدت چند ساعت خیس میخورد و سپس آن را با مقداری آب و نمک میپزیم و زمانی که برنج نرم و پخته شد، شیر را به آن اضافه میکنیم این غذا به صورت سرد سرو میشود و در صورت تمایل میتوان با شیره انگور یا خرما آن را میل کرد
یک دیدگاه