ترشی لبو ترب
مواد لازم
برای ۱۶ نفر
لبوو بزرگ ۴ عدد
ترب سفید بزرگ ۲ عدد
نمک ۴ قاشق چایخوری
سرکه سیب به میزان لازم
ادویه ترشی به میزان لازم
طرز تهیه ️
ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید ترب را هم شسته و پوست بگیرید و به همین شکل خرد کنید لبو و ترب را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب یک دست کنید
شیشه تمیزی را آماده کنید و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید و روی آنها مقداری ادویه ترشی و مقداری نمک بریزید و باز مخلوط لبو ترب را اضافه کنید و به همین شکل تا انتها ادامه بدهید سرکه سیب را روی مواد بریزین تا کاملا سطح آنها را بپوشاند درب ظرف را خوب محکم کنید و آن را به مدت ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برای مصرف آماده کنید
یک دیدگاه