خاگ۱ینه هویج
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
هویج ۳ عدد
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
ارد ۳قاشق غذا خوری
مواد شربت
آب ۱ ۲ پیمانه دوشاب ۱ پیمانه
زعفران (آب کرده و غلیظ) به مقدار لازم
مواد میانی
گردو ۵۰ گرم
هل ۱ ۲ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
گل محمدی ۱ قاشق مربا خوری
خرما ۵عدد
طرز تهیه
۱ ابتدا هویجها را شسته و پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید، سپس تخممرغها و بیکینگپودر و ارد را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
۲ درون یک تابه کوچک را کمی چرب کرده و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود بعد نصف مواد را مانند کوکو در تابه ریخته وبعد مواد میانی را بریزیدو بعد دوباره بقیه مواد را اضافه کنید و با قاشق صاف کنید و روی آن یک دمکنی قرار دهید و صبر کنید تا خودش را بگیرد
۳ سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم خودش را بگیرد بعد با چاقو به شکل دلخواه ببرید و خاگینه را چند دقیقه در شیره قرار دهید
۵ گردو را خرد کنید و به همراه هل آسیاب شده و گلسرخ خشک و پودر شده خرما هسته گرفته مخلوط کنید میتوانید مقدار کمی دارچین یا پودر قند هم به مواد اضافه کنید
یک دیدگاه