مرغ پرتقالی
مرغ با این روش خیلی خوشطعم میشه بنظرم خوبه که یکبار امتحانش کنید
هم میتونید از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید و هم از آبمیوه های پاکتی فقط اینکه بعضی مواقع که از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنیم ممکنه بعد از پخت کمی طعم تلخی داشته باشه برای اینکه سس غذا خوشمزه تر و براقتر و کاراملی بشه میتونید یک ق عسل هم بهش اضافه کنید که البته یکمی شیرینش میکنه
طرز تهیه تکه های مرغ رو نمک و کمی فلفل بزنید و لابلاش پیاز بذارید و یکساعت داخل یخچال قرار بدید
بعد پیازهارو جدا کنید و دور بریزید
مرغها رو در ترکیبی از کره و روغن با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی بشن
در این روش نیازی به پیاز سرخ شده نیست ولی اگه بخواید میتونید یکی دو ق بریزید
بعد برای چهار تکه مرغ ، یک و نیم تا دو لیوان آب پرتقال بریزید و بذارید با حرارت ملایم حدود یک ساعت بپزه و سس غلیظ بشه
خوش عطر و خوش طعم،
یک دیدگاه