قطاب
آرد به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۲عدد
کره ۱ ۲پیمانه
شیر ۱ ۲ پیمانه
پودر قند یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
هل ۱ ۲ قاشق غذاخوری
مواد داخل قطاب
گردو ۱۰۰گرم پودرقند ۱۰۰گرم هل یک قاشق سوپ خوری
طرزتهیه
کره و زرده باهمزن میزنیم تا کرم رنگ شود سپس پودر قند را اضافه کرده وباهمزن میزنیم بعد هل و شیر رااضافه کرده و هم میزنیم مرحله بعد بکینگ پودر را با آرد اضافه کرده وسه بارالک میکنیم کم کم آرد به مواد اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد خمیر به مدت یک ساعت استراحت میدیم مواد داخل قطاب ( گردو رو آسیاب میکنیم نباید زیاد پودر شود بعد پودر قند هل رواضافه میکنیم ) خمیر را گرد قالب میزنیم مواد داخلش میریزیم داخل سینی روی کاغذروغنی میزاریم درجه ۱۸۰زمان ۲۰دقیقه تا جایی که خمیر طلایی شود
-
قابلی پلوو بریم سراغ موا
-
خودزنی سخت تراژدی سقوط هواپ
-
امکان واکنش دادن به پیام های
-
ظاهراً قبل از شروع نمایشگاه
-
جشنواره روز دانشجو تا شب یلد
-
پیامبر خدا (ص) نان را اکرام
-
لغو سفر کارکنان شرکتهای آمر
-
توافق هواوی و تامتام برای ا
-
مدیر کارگروه ملی مقابله با گرد
-
حدیث صبحگاهے حضرت فاط
-
میرزاقاسمی ️دیگر غذای پرط
یک دیدگاه