پودینگ خرما
مواد مورد نیاز
خرمای بدون هسته ۱۰ عدد
شیر ۱۰۰ میلیلیتر
عسل ۳ قاشق سوپخوری
شیر ۸۰۰ میلیلیتر
آرد ۲ قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
وانیلین یکچهارم قاشق چایخوری
پودر دارچین برای تزئین به میزان لازم
گردو برای تزئین
️خرما و شیر (۱۰۰ میلیلیتر) را در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خرما پوره شود
️آنگاه عسل، ۸۰۰ میلیلیتر شیر، آرد و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و غلیظ شود
️سپس پوره خرما، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید
️حالا پودینگ را در گیلاسهای مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با دارچین و گردو بیارائید
یک دیدگاه