سس زغال اخته
️ ۵۰۰ گرم زغال اخته بدون هسته
️ ۱ پیمانه شکر سفید
️ ۱ پیمانه آب پرتقال
روش تهیه
برای تهیه سس زغال اخته، ابتدا یک تابه متوسط را روی حرارت متوسط قرار دهید
شکر را در آب پرتقال بریزید و خوب هم بزنید تا حل شود و سپس آن را در تابه بریزید
زغال اخته هسته گرفته را اضافه کنید و هم بزنید و حرارت دهید؛ تا زمانی که زغال اخته شروع به تیره شدن کند(حدود ۱۰ دقیقه)
سپس سس زغال اخته را از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بریزید و در یخچال قرار دهید تا هر زمان که نیاز بود از آن استفاده کنید
یک دیدگاه