سس قارچ خامه موسیر
مواد لازم؟؟
۲۰۰ گرم قارچ حلقه یا خرد شده
۲ قاشق غذاخوری آب
️ ۱ ۳ پیمانه خامه
️ ۲ قاشق چایخوری آرد
️ ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزای رنده شده
️ نصف پیمانه موسیر خرد شده
️ نصف قاشق چایخوری نمک
️ نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
روش تهیه
برای تهیه سس قارچ و خامه با موسیر، ابتدا قارچ را در یک تابه روی حرارت متوسط قراردهید و کمی آب اضافه کنید تا بپزد
گاهی آن را هم بزنید تا زمانی که آب تبخیر شود (حدود ۵ دقیقه)
در یک کاسه، خامه و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید و به قارچ اضافه کنید
پنیر، موسیر، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط قارچ اضافه کنید، حدود ۷ دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود
یک دیدگاه