شینسل مرغ سیب زمینی
فیله های مرغ را با عصاره زعفران و روغن زیتون و فلفل مزه دار کرده و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال نگهداری کنید
بعد از ۲ ساعت فیله ها را ما بین کیسه فریز گذاشته با بیفتک کوب به آرامی بکوبید تا تکه ها نازک و پهن شوند
در ظرفی آرد سفید و در ظرف دیگر آرد سوخاری الیت را بریزید ، در ظرفی جدا گانه تخم مرغ ها را همراه عصاره سیر و فلفل قرمز هم بزنید
سپس تکه های مرغ را به ترتیب در آرد سفید بعد در تخم مرغ وسپس در آرد سوخاری غلتانده و در روغن سرخ کنید
سیب زمینی ها را خلالی کرده و داخل روغن سرخ کنید
شینسل مرغ را با سیب زمینی سرخ شده و برش های لیمو سرو کنید
یک دیدگاه