پودینگ خرما
مواد مورد نیاز
 خرمای بدون هسته ۱۰ عدد
 شیر ۱۰۰ میلیلیتر
 عسل  ۳ قاشق سوپخوری
 شیر  ۸۰۰ میلیلیتر
 آرد  ۲ قاشق سوپخوری
 نشاسته ذرت  ۱ قاشق سوپخوری
 خامه صبحانه  ۱۵۰ گرم
 وانیلین  یکچهارم قاشق چایخوری
 پودر دارچین  برای تزئین به میزان لازم
 گردو  برای تزئین
 ️خرما و شیر (۱۰۰ میلیلیتر) را در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خرما پوره شود 
 ️آنگاه عسل، ۸۰۰ میلیلیتر شیر، آرد و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و غلیظ شود 
 ️سپس پوره خرما، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید 
 ️حالا پودینگ را در گیلاسهای مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با دارچین و گردو بیارائید   
 
						













 
 
یک دیدگاه