کورن داگ
1 و یک چهارم پیمانه آرد را با سه چهارم پیمانه آرد ذرت، ۱ قاشق چایخوری نمک، ۴ قاشق سوپخوری شکر و ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر مخلوط کنید به این مواد ۲ عدد تخممرغ و سه چهارم پیمانه شیر بیفزایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود و آرد گلوله نماند
در قابلمهای کوچک و گود تا نیمه، روغن مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت بگذارید ۸ عدد هات داگ را آماده کنید و سر سیخ چوبی بزنید هات داگها را کاملا به مایه خمیری آغشته کنید و آنها را در روغن داغ غوطهور و سرخ کنید تا رویشان طلایی و برشته شود
یک دیدگاه