کیک خیس کاراملی
شکر یک پیمانه سرخالی
شیر یک پیمانه
روغن مایع یک پیمانه سر خالی
پودر کرم کارامل یک عدد
تخم مرغ سه عدد
وانیل نصف ق چ
آرد یک و نیم پیمانه
بکینگ پودر یک ق غ
طرز تهیه
ابتدا شکر،شیر و روغن مایع رو باهمزن خوب میزنیم(یک دقیقه)سپس پودر کارامل رو اضافه کرده و یک دقیقه ی دیگه میزنیم،حالا از این مواد یک پیمانه برداشته و کنار میگذاریم برای روی کیک(میشه سس کارامل)
بعد تخم مرغ هارا دونه دونه به مواد اضافه میکنیم و پس از ریختن هر تخم مرغ خوب هم میزنیم،در آخر وانیل رو با اخرین تخم مرغ اضافه و خوب مخلوط میکنیم،حالا ارد و بکینگ پودر رو که سه بار الک کردیم اضافه و با لیسک هم میزنیم و مایه کیک رو داخل قالب چرب شده میریزیم میره تو فر از قبل گرم شده و بادمای ۱۸۰به مدت ۳۵تا۴۰دقیقه بعد از پخت اجازه میدیم کمی گرم رو به خنک شه سپس از قالب خارج کرده و برش میزنیم ویک پیمانه سس کارامل رو که کنار گذاشته بودیم کم کم روی کیک میریزیم تا به خوردش بره کیکمون امادست
یک دیدگاه