کیک شیفون پرتقالی
تخم مرغ سه عدد
آرد یک ونیم پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
آب پرتقال تازه یک چهارم پیمانه
پوست رنده پرتقال نصف ق چ
روغن مایع یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کرده و کنار بگذارید
آب پرتقال را بگیرید
برای رنده پوست پرتقال فقط قسمت نارنجی رنگ را رنده کنید دقت کنید قسمت سفید پوست پرتقال نباشد تا کیک تلخ نشود
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید سفیده ی تخم مرغ را با نصف شکر بزنید تا خوب پف کند و از ظرف بیرون نریزد
سپس زرده را با مابقی شکر و وانیل خوب بزنید به مدت ۷ دقیقه تا کرم رنگ شود سپس روغن مایع و آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه و ۳ دقیقه دیگر با همزن بزنید
آرد سفید و بکینگ پودر و سفیده تخم مرغ را در طی سه مرحله به مواد اضافه کنید
کف ظرف کاغذ روغنی انداخته و فقط زاویه های قالب را چرب کنید و قالب را در فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید
برای تزیین کیک من از شکلات آب شده استفاده کردم
یک دیدگاه