تخم مرغ پخته شده در سس گوجه
️فر را با دمای ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم شود یک پیمانه سس گوجهفرنگی را داخل چهار عدد کاسه یک نفره مناسب فر تقسیم کنید سپس با دقت داخل هر یک از این کاسهها یک تخم مرغ بشکنید طوری که زرده آنها درسته بماند بعد روی هر کدام یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز بپاشید
️کاسهها را به مدت ۸ دقیقه داخل فر داغ بگذارید تا سفیده آنها سفت شود، ولی زرده نرم بماند حال برشهای نان را داخل فر داغ بگذارید تا دو طرف آنها برشته شود ۱ حبه سیر را بر سر یک چنگال بزنید و آن را روی سطح نانها بمالید سپس کمی روغنزیتون رویسطح نانها بریزید و به همراه تخم مرغها سرو کنید
یک دیدگاه