خورش آبگوشت میوه
آلو بخارا هفتاد و پنج گرم
برگه زرد آلو هفتاد و پنج گرم
آلو قیسی هفتاد و پنج گرم
چغندر یک عدد
آب غوره
خورش بز قرمه کرمانی نوع دو
لوبیا قرمز پنجاه گرم
نخود صد گرم
گوشت گوسفند پانصد گرم
طرز تهیه ️
لوبیا و نخود را که به مدت دوازده ساعت خیس خورده با گوشت و مقداری آب بار بگزارید بعد چغندر را ریز ریز خرد کنید آن را با قیسی، برگه هلو و زرد آلو (و غیره) در قابلمه بریزید تا بپزد بعد از پخته شدن اگر مزه اش خیلی شیرین بود، یک قاشق آبغوره (و یا سرکه) به آن اضاف کنید تا ترش شود
یک دیدگاه