خورشت موز ماهی
مواد لازم
ماهی (شیر، هامور، سکن) ۱کیلوگرم
موز نارس ۴عدد
سیر و فلفل و ادویه هندی به مقدار لازم
پیاز درشت یک عدد
تمرهندی به مقدار لازم
️طرز تهیه
️برای هر کیلو ماهی شیر، هامور و سکن چهار عدد موز نارس متوسط سفت لازم است موزها را پوست گرفته و به دلخواه قطعه قطعه کنید، سیر و فلفل و ادویه کاری (ادویه هندی) را بکوبید پیاز خرد کرده را با روغن سرخ کنید و سپس سیر و فلفل ها را توی پیاز داغ ریخته و موزها را به ان اضافه کرده با کفگیر هم بزنید تمر زرد هندی را شیره گرفته (اگر تمر زرد هندی نباشد از تمر سیاه هندی شیره بگیرید) و در دیگ بریزید، ماهی را نیز که به دلخواه قطعه قطعه کرده اید به آن افزوده و بگذارید بپزد و دم بکشد این خورشت را با چلوی زیره زده سرو کنید چاشنی این خورشت را بنا به تمایل می توان به جای تمر هندی از آبلیمو و اندکی شکر استفاده نمود
یک دیدگاه