سوتلاچ (ترکیه)
شیر ۲ لیوان شکر ۱ ۲ لیوان
برنج ۱ ۲ پیمانه
نشاسته ذرت ۲ ق س ارد ۱ ق س
زرده تخم مرغ ۱ عدد نمک ۱ پنس
وانیل ۱ ۲ ق چ
برنج روبعدازشستن بانمک واب بذارین خوب بپزه وشکفته بشه
نشاسته و آرد روباکمی شیرحل کرده (شیرسرد)وزرده تخم مرغ رواضافه کنین وخوب هم بزنین وبقیه شیرروهم اضافه کنین
شکرروهم اضافه کنین ،سپس این موادروکه خوب هم خوردن به برنج پخته شده اضافه کنین ومرتب هم بزنین تاکمی غلیظ ولعاب داربشن ،حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت باشه سپس ازروی حرارت بردارید ودر ظرف مورد نظر سرو کنید
یک دیدگاه