پاستا اسفناج ژامبون خامه ای
یک کیلو اسفناج را پاک کنید، بشویید و بدون آب در قابلمهای بریزید تا بخارپز شوند در تابهای کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید ۱ عدد پیاز ریز شده را در تابه تفت دهید اسفناجهای پخته را ساطوری کنید و با کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید
در آخر نیم کیلو کالباس خرد یا خلال شده هم به تابه اضافه کنید و همراه دیگر مواد تفت دهید حرارت را خاموش کنید یک بسته پاستای ۵۰۰ گرمی را به روش معمول در آب جوش بریزید و بپزید بعد از نرم شدن آنها را در آبکش بریزید و از رویشان آب سرد رد کنید
در قابلمهای بزرگ ۲ پیمانه شیر بریزید، روی حرارت متوسط بگذارید یک قالب ۵۰ گرمی کره، یک بسته ۲۰۰ گرمی پنیر خامهای، کمی نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز اضافه کنید مواد را هم بزنید تا یکنواخت و سس مانند شوند مایه اسفناج و پاستاها را هم به این قابلمه اضافه کنید و پس از مخلوط و گرم شدن، غذا را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید
یک دیدگاه