دسر خرمالو
مواد اولیه
آب ۴۰ میلی لیتر
شیر یک پیمانه
خامه نصف پیمانه
خرمالو پوره شده دو عدد
وانیل شکری یک هشتم قاشق چای خوری
عسل دو قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳۲ گرم
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین یک قاشق سوپ خوری(۱۰ گرم)
طرز تهیه
برای شروع کار، پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و روی بخار آب قرار دهید تا به روش بن ماری رقیق و ذوب شود زرده های تخم مرغ را با شکر هم بزنید آرد و شیر را به مخلوط زرده اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود
یک دیدگاه