دیماج
طرز تهیه
نان لواش خشک شده و خرد شده ۵۰۰ گرم
گردو خرد شده ۱ لیوان
پیاز داغ به میزان دلخواه
خیار سالادی ۲ عدد
پنیر به میزان کافی
سبزی خوردن ۳۰۰ گرم
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
در ظرفی نان خشک رو میریزیم، باید یکدست خرد شده باشه
در ظرف دیگری پیاز رو خرد کرده و در روغن فراوان سرخ میکنیم و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم تا پیاز خوشرنگ بشه و زردچوبه هم تفت بخوره بعد پیاز رو همراه روغنش به نان اضافه میکنیم،
بعد گردو خرد شده، پنیر کهنه (اگر پنیر کهنه نداشتیم از پنیر لیقوان رنده شده هم میتوانیم استفاده کنیم) و سبزی خوردن خرد شده را میریزیم، در آخرنعناع خشک رو اضافه میکنیم
کاملاً مواد رو با نان مخلوط کرده و ۲ ساعت میذاریم استراحت کنه تا نون نرم بشه خیار را هم زمان سرو خرد کرده و اضافه میکنیم چون اگه زودتر خیار رو بریزیم دیماج خمیر میشه
*اگر دیماج خشک بود کمی آب روی آن میپاشیم
*میزان مواد دیماج کاملاً بستگی به ذائقه داره میتوانیم کم یا زیادتر کنیم
یک دیدگاه