کشک بادمجون
یک روش جدید براى طبخ کشک بادمجون
بادمجونارو کبابی کنین له کنین ۲تا پیاز بزرگ رو خلال کنید با روغن سرخ کنید ۲تاحبه سیرهم اضافه کنید تا تفت بخوره زردچوبه و فلفل و ۲ ق غ خوری نعنا خشک بریزین بادمجونارو اضافه کنید بذارید یکم با مواد تفت بخوره بعد کشک رو ب همراه نصف لیوان آب اضافه کنید درشو بذارید تا جابیوفته اواسط پخت نمکشو تست کنید و نصف لیوان گردو خرد شده هم اضافه کنید زمان بدید تا خوب جا بیوفته و روغن بندازه
کنارشم پیازداغ و سیرداغ فراوون فراموش نشه
یک دیدگاه