مرغ فیلیپینی
تکه های مرغ را در ظرف مناسبی در یک ردیف چیده ،یک عدد پیاز را حلقه کرده روی مرغ ها گذاشته سپس تا نیمی از قطعات مرغ سرکه ی قرمز (انگور یا سیب ،،،،) بریزید و با حرارت متوسط ۵ الی ۶ دقیقه با در بسته بجوشانید سپس ۱پیمانه ی سرخالی (برای ۷تکه مرغ) سویا سس ریخته و بگذارید ۵،۶ دقیقه ی دیگر بجوشد
اکنون تکه های مرغ را از ظرف خارج کرده درون صافی قرار داده سپس در ۲ ق س روغن زیتون یا کره آنها را کمی سرخ کنید دوباره به ظرف اصلی برگردانده و یک عدد پیاز خرد شده و ۱ ۲ ق چ زردچوبه به آن افزوده و به مدت ۴۵ دقیقه بپزید
نیازی به نمک و فلفل نیست،سویا سس نمک دارد
یک دیدگاه