پاناکوتا وانیلی
اول از همه یک و نیم لیوان شیر و چهارصد گرم خامه صبحونه (از این خامه صورتیا) رو تو یه قابلمه میریزیم و با حرارت ملایم هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن فقط باید دقت کنیم که شیر و خامه اصلا نجوشن وقتی شیر و خامه مخلوط شدن بیست گرم پودر ژلاتین و نصف لیوان شکر رو هم اضافه میکنیم و باز همشون میزنیم تا ژلاتین و شکر تو مایه حل بشن اما باز هم باید حواسمون باشه تا موادمون اصلا نجوشه هر وقت احساس کردیم حرارت مایعمون زیاد شده قابلمه رو از روی شعله گاز برش میداریم و موادو یکم هم میزنیم و بعد دوباره روی حرارت میذاریم وقتی ژلاتین حل شد دیگه مایه پاناکوتا حاضره آخرشم نصف قاشق چایخوری وانیل رو هم داخل مایه پاناکوتامون میریزم و هم میزنیم و بعد مایه رو از رو حرارت برمیداریم حالا مایه پاناکوتامون که آماده شده رو از صافی رد میکنیم تا اگه که تکه ژلاتینی توش حل نشده مونده باشه از مخلوط جدا بشه بعدش ۲ ۳ لیوان هامون رو با مایه پاناکوتا پرمیکنیم و لیوان هارو برای یکی دو ساعت تو یخچال میذاریم تا پاناکوتا خودش رو بگیره
یک دیدگاه