کیک گلابی
مواد لازم ️
️ ۳ عد د گلابی
️ ۱ پیمانه شکر
️ ۳ ق س عسل
️ ۱ عد د رند ه پوست لیمو
️ ۱ ق م زنجبیل تازه
️ ۲ ۱ ۱ پیمانه آرد
️ ۴ ۱ پیمانه پود ر نشاسته
️ ۴ ۱ ق چ پود ر زنجبیل
️ ۴ ۱ ق چ پود ر د ارچین
️ ۱ ق س بیکینگپودر
️ ۳ عد د تخممرغ
️ ۴ ۳ پیمانه شکر
️ ۹۰ گرم کره
طرز تهیه ️
۱ ابتد ا گلابیها را پوست بگیرید، خرد کنید د ر یک قابلمه مناسب گلابیها را همراه شکر، عسل، پوست لیمو و زنجبیل تکه شد ه و مقد اری آب روی حرارت بگذارید جوش که آمد، د ر آن را گذاشته و بگذارید حد ود ۱۵ د قیقه بپزد و گلابیها کمی نرم شوند، سپس آنها را از شربت خارج کرد ه تا شیره اضافی آنها خارج شوند
۲ برای تهیه کیک آرد، نشاسته، پود ر زنجبیل، د ارچین وبیکینگپود ر را د ر یک ظرف مناسب باهم مخلوط کرد ه، آنها را د و بار الک کنید د ر یک ظرف د یگر تخممرغ ها و شکر را خوب باهم مخلوط کنید و هم بزنید تا پف کرد ه ، سفید شود کره را هم به آن اضافه کرد ه و به هم زد ن اد امه د هید
۳ حالا مخلوط آرد را بهآرامی به مواد اضافه کرد ه و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود
یک دیدگاه