پودینگ نان و موز
مواد لازم موز ۱عدد
تخم مرغ ۳عدد
کره ۵۰ گرم
شیر ۳۰۰ میلی لیتر
نان گیسو ۲عدد
بستنی به مقدار دلخواه
خامه ۲۰۰ گرم
خاک قند ۵۰ گرم
پودر قند برای تزئین
پودر قهوه برای تزئین
طرز تهیه
ابتدا نان گیسو را برش زده به کره آغشته می کنیم در تابه چدنی می چینیم
در ظرفی شیر،خاک قند،تخم مرغ را خوب هم می زنیم تا یکدست شود سپس خامه را ریخته هم می زنیم
در آخر مایه آماده شده را روی نان ها می ریزیم،موز خرد شده را ریخته در فر طبقه همکف دمای۱۸۰c به مدت زمان ۲۵ تا ۳۰ دقیقه گذاشته تا آماده شود
بعد پخت پودینگ را در ظرفی گذاشته به همراه بستی با پودر قهوه و پودر قند تزئین می کنیم و آماده سرو است
یک دیدگاه