فلفل شکم پر
مواد لازم برای فلفل شکم پر
پیاز یک عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
رب یک قاشق غ
گوجه خرد شده یک عدد
سیب زمینی نگینی خرد و تفت داده شده ۱ عدد
هویج نگینی خرد و تفت داده شده ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱۵۰ الی ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و آویشن به میزان لارم
در ابتدا حدود ¼ از بالای فلفل دلمه ای ها را ببرید و تخم ها و پوسته های داخلی اضافه را خارج کنید و داخل فلفل ها کمی نمک بپاشید پیاز را در روغن تفت داده تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تا زمانی که گوشت قهوه ای رنگ شود مواد اضافه کنید و در انتها سبزیجات دیگر مثل هویج و سیب زمینی که قبلا تفت داده اید به مواد اضافه کنید سپس چربی اضافه آن را بگیرید رب گوجه ، گوجه خرد شده،کمی آب، نمک و کمی فلفل را به آن اضافه کنید صبر کنید تا مخلوط به دمای جوش برسد در قابلمه را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که مخلوط گوشت غلیظ شود و آب آن تقریبا تمام شود ببندید فلفل ها را با مخلوط گوشت تهیه شده پر کنید و روی آن را با پنیر بپوشانید آنها را در ظرف فر با سایز مناسب قرار دهید ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید
یک دیدگاه