مرغ سوخاری
من از فیله مرغ استفاده کردم (میتونین سینه مرغم برشای نازک پهن بزنید)
فیله مرغ توی پیازخلالی،زعفران،نمک،فلفل به مدت دوساعت خابوندم
داخل یکظرف یک عدد تخم مرغ با دو قاشق شیر با چنگال خوب میزنیم داخل یکظرفم آرد معمولی و داخل یک ظرفم پودر سوخاری(من هم از پودر سوخاری معمولی استفاده کردم هم پودر سوخاری پانکو که تمامی هایپرمارکتا دارن) آماده کردم
اول فیله مرغ داخل آرد سفید،بعد تخم مرغ بعد آرد سوخاری میغلتونیم و داخل روغن شناور سرخشون کردم
یک دیدگاه