شلمین
شلمین یا شلم آشی است که بیشتر اوقات در فصل زمستان می خورند اما به مانند ترخینه در بهار یا تابستان تهیه می شود این غذا طعمی متفاوت دارد و کمی ترش مزه است شلمین همان شلغم است برای طبخ این غذا ابتدا شلغم و برگ آن را خرد کرده و میپزند بعد از آن گندم بلغور شده را پخته و در ظرفهای مخصوص ریخته و ورز می دهند (چنگ میزنند) شلغم و آب آن را با انار و سبزی محلی مخلوط می کنند و روی بلغور می ریزند و چند روزی به همان صورت می ماند بعد از چند روز ماده آمادهی شده را شبیه ترخینه تکه کرده و در زمستان آن را طبخ میکنند
یک دیدگاه