باسلوق شیره انگور
مواد لازم
نشاسته ۱لیوان
اب ۵لیوان
شیره انگور ۲لیوان
گلاب نصف لیوان
کره(در صورت تمایل)۵۰گرم
گردونگینی شده
کمی وانیل
طرز تهیه
نشاسته و آب رو مخلوط کرده بعد شیره و گلاب رو اضافه کرده تا یک دست بشه(دوستان چک کنن اگه شیرینی ش کم بود شیره یا شکر اضافه کنن) بعد روی حرارت گذاشته وهم میزنیم تا ته نگیره کره و وانیل هم مخلوط کرده وقتی حالت سفت به خود گرفتوخط قاشق روش موند میزاریم دم تا خامیش بره،برای ۵الی ده دقیقه،در آخر هم گردو خرد شده داخلش بریزید،دوستان می تونن توظرف پیرکس بریزن ،یا روی سینی سلفون بکش و پودر نارگیل بریزن وروی پودرنارگیل مواد رو پهن کنن ووسطش گردو بزارن و کمی که سردشد رول کنن و تو یخچال بزارن وقتی کاملا بسته شد برش بزنن،یا اینکه روی پودر نارگیل به صورت گرد بریزن بادست شکل بدن و روش گردو بزارن به صورت گرد بشه نوش جان
یک دیدگاه