دیپ سبزیجات یونانی
این دیپ با ماست یونانی تهیه میشه که الان کارخونه های لبنیات داخلی هم تولید میکنن،نوعی ماست غنی و خامه ایه میتونید بجاش از ماست خامه ای یا چکیده هم استفاده کنید
مواد لازم پیاز قرمز نگینی خرد شده یک لیوان(یا پیاز زرد)،ماست یونانی یک لیوان،سرکه بالزامیک یک ق غ،آب یک چهارم لیوان،روغن زیتون یک ق غ،ساقه پیازچه خرد شده دو ق غ،نمک و فلفل
پیاز و یک ق روغن زیتون و کمی نمک رو در تابه پنج دقیقه با شعله ملایم تفت بدید بعد یک ق غ بالزامیک(یا سرکه سیب یا انگور+یک چایخوری شکر) و آب رو اضافه کنید،شعله رو کم کنید تا پانزده دقیقه بجوشه،آب باید کاملا تبخیر و پیازها کاراملی بشن بذارید خنک بشه
در یک ظرف دردار،ماست+پیاز کاراملی+ پیازچه+فلفل سیاه رو مخلوط کنید،در ظرف رو ببندید و نیم ساعت در یخچال بذارید و بعد در کنار سبزیجات سرو کنید
طعم خیلی خوبی داره،امیدوارم ازش لذت ببرید
یک دیدگاه