پیراشکی کرمدار
تخم مرغ۲عدد
شکرنصف پیمانه
کره۵۰ گرم
روغن مایع۳قاشق غذاخوری
خمیر مایه۲قاشق غذاخوری
شیر داغ نصف پیمانه
وانیل مقداری
آب ولرم کمتر از نصف پیمانه
شکر۱قاشق غذاخوری
آرد۴تا ۵ پیمانه
مواد کرم
شیر ۲لیوان
شکر نصف لیوان
نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
وانیل کمی
کره ۲۵ گرم
یک قاشق شکر رو توی آب ولرم بریزید، خمیر مایه رو بریزد
درشو ببنید تا کاملا عمل بیاد
در همین فاصله تخم مرغ با شکر ، وانیل، کره شل شده و روغن مخلوط کنید با همزن دستی بزنید
شیر رو اضافه کنید بعد خمیر مایع عمل اومده رو اضافه کنید ۴لیوان از آرد رو بریزدیک لیوان مابقی رو کم کم بریزد
دقت کنید بیش از حد آرد نریزید در حدی که به دست نچسبه
۲ساعت خمیر بزارید استراحت کنه روشم یه پارچه بندازید
بعد از استراحت خمیر رو باز کنید و قالب بزنید خمیر های قالب زده رو روی سطح آرد پاشی شده بزاریدیک ربع مجدد استراحت کنه بعد در روغن داغ ولی با حرارت کم سرخ کنید
مواد میانی
شیر و نشاسته و شکر و وانیل رو مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا بجوشه مدام هم بزنید حرارت هم کم باشه در آخر که مواد سفت شد بهش کره اضافه کنید
یک دیدگاه