کوکوی دو رنگ
️سیب زمینی نیم کیلو
️سبزی کوکو ۲۵۰ گرم
️تخم مرغ ۶ عدد
️آرد گندم ۲ ق غ
️نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان کافی
️روغن به میزان کافی
سیبزمینی های خام را پوست کنده و با رنده ریز رنده میکنیم البته با زمینی های پخته هم میتونید درست کنید من با خامش پختم بعد با ۴ عدد تخممرغ ، نمک و فلفل زردچوبه مخلوط می کنیم مواد را نصف کرده در اینجا من از ماهیتابه دو طرفه استفاده کردم مقداری
روغن داخل تابه میریزیم و روی آن را با قاشق صاف میکنیم سپس سبزی کوکو را با آرد گندم و ۲ عدد تخممرغ ، نمک و فلفل و زردچوبه و مقداری گردو ریز شده و زرشک مخلوط میکنیم و روی سیبزمینیها میریزیم و با پشت قاشق کاملا صاف میکنیم و در مراحل آخر باقی مایه سیب زمینی را روش میریزیم و خوب با قاشق صافش میکنیم
در تابه را می گذاریم وقتی یک طرف کوکو سرخ شد بر می گردانیم و طرف دیگر را هم سرخ میکنیم
نکته برای هضم بهتر غذا حتما از گوجه فرنگی استفاده کنین
یک دیدگاه