کوکی بارک نوعی دسر برای تولد
مواد لازم
آرد ۳۹۰ گرم
کره ۲۲۷ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ ۲ قاشق چایخوری
وانیل ۲ قاشق چایخوری
دستور تهیه
️آرد، نمک و جوش شیرین را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید
️در ظرف دیگری کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا شکر کاملا در کره حل شود
️تخم مرغها و وانیل را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و به همزدن ادامه دهید تا مایه یکنواختی حاصل شود
️مواد خشک را به مایه فوق اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر نرمی به دست آید
️خمیر را در نایلون گذاشته و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید
️فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید
️روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و به کمک وردنه خمیر را روی آن پهن کنید تا ضخامت خمیر به ۱ سانتیمتر برسد
️خمیر را به شکل دلخواه قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید
️ ۱۰ ۸ دقیقه صبر کنید تا بیسکوییتها بپزند، سپس از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند
️ روی بیسکوییتها را با شکلات ذوب شده و اسمارتیز تزیین کنید
یک دیدگاه