خورشت فسنجان
مرغ رو کمی تفت بدید تا بعد از پخت بافتش تو خورش حفظ بشه
مغز گردو رو آسیاب کنید ( یا چرخ کنید ) تا کاملا خرد و یکدست بشه پیاز رو ریز خرد کنید و کمی تفت بدید تا طلایی شه بعد مغز گردو رو به پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا گردو در اثر حرارت نسوزه و تلخ نشه
حدودا ۲۰ دقیقه گردو رو روی حرارت ملایم تفت بدید یک قاشق رب گوجه اضافه کنید و تفت بدید تو چند مرحله آب سرد به گردو اضافه کنید تا بر اثر شوک حرارتی روغن گردو آزاد بشه ، مرغ رو به گردو اضافه کنید و وقتی مرغ نیم پز شد رب انار ملس رو اضافه کنید در حین پخت هر از گاهی کمی آب سرد به خورش اضافه کنید وقتی خورش پخت با توجه به ذائقه اتون کمی شکر به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش با حرارت ملایم کاملا جا بیافته
هرچه زمان پخت بیشتر باشه ، خورشت ، خوش رنگ تر و خوش طعم تر میشه
اگر خورش رو ترش دوست دارید ، از رب انار بیشتری استفاده کنید یا از یک لیوان آب انار تازه استفاده کنید و اگر خواستید کمی ترش و شیرین باشه مقدار کافی شکر رو در اواخر پخت به خورش اضافه کنید و بذارید تا خورش جا بیفته
یک دیدگاه