املت سوسیس قارچ
مواد لازم
خم مرغ ۲ عدد
قارچ (اسلایس شده) ۴ الی ۵ عدد
فلفل دلمه ای قرمز نصف ۱ عدد
سوسیس (خرد شده) ۶ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
شیر ۱ قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
برگ جعفری (خرد شده) ۳ الی ۴ عدد
مواد لازم ️
️نان همبرگری ۱ عدد
️ژامبون ۴ الی ۶ ورقه
️تخم مرغ ۲ عدد
️نمک به مقدار لازم
مواد لازم سس ️
کره ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آب سرد ۲ قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی ۱ قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه؟؟؟
️ابتدا برای تهیه سس، کره را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید تا ذوب شود سپس ظرف را از روی حرارت بردارید زرده تخم مرغ و آب سرد را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب و با سرعت هم بزنید تا غلظت یابد سپس ظرف را از روی حرارت بردارید آب لیمو ترش و نمک را اضافه و مخلوط کنید کره ذوب شده را اضافه کنید
️نان را به دو قسمت برش دهید ودر تابه تفت دهید ورقه های ژامبون را روی نان قرار دهید تخم مرغ یمرو کنید و نیمرو را روی ورقه های ژامبون قرار دهید
یک دیدگاه