مرغ کرهای
مواد مورد نیاز
روغن ۱ ق س
کره ۱۰۰گرم
پیاز ۲ عدد
زنجفیل رنده کرده ۱ ق چ
کاری ۱ ق چ
گشنیز ۱ ق س
زیره ۲ ق چ
فلفل قرمز ۱ ق چ
سیر له کرده ۱ ق چ
نمک ق چ
هل سبز ۳ عدد
فلفل سیاه ۳ عدد
ماست چکیده ۱۵۰ میلیلیتر
رب گوجهفرنگی ۲ ق س
سینه مرغ ۴۰۰ گرم
آب گرم ۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر)
خامه کمچرب یکدوم پیمانه
روغن و کره را در یک تابه گرم کنید پیاز را در آن تفت دهید و حرارت را کم کنید
حالا زنجفیل، پودر کاری، گشنیز، زیره، فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید
سپس ماست و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه و ترکیب کنید
اینک تکههای مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید
سپس مواد فراهم کرده را در تابه مناسبی روی حرارت تفت دهید
حالا آب را به خوراک اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه آن را بپزید
هر از گاهی خوراک را هم برنید اکنون خامه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید
سپس خوراک مرغ کرهای را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با گشنیز خرد کرده بیارائید
یک دیدگاه